بتن ریزی

آنچه بتن ریزی را به یکی از پرطرفدارترین روش های کف سازی ساختمان تبدیل کرده مقرون به صرفه بودن ، اجرای آسان و دوام بالای آن است. امروزه از بتن برای کف پارکینگ ها، پروژه های صنعتی، انبارها و بسیاری مکان های پرکاربرد دیگر استفاده می شود. از آنجایی که کف بنا باید از استحکام و طول عمر بالایی برخوردار باشد بنابراین بتن ریزی کف باید توسط متخصصان با تجربه و ماهر انجام شود.

بتن ریزی پارکینگ

با توجه به اینکه تردد و رفت و آمد وسایل نقلیه در پارکینگ بسیار زیاد است بنابراین کف پارکینگ باید از مقاومت سایشی بسیار بالایی برخوردار باشد، در نتیجه به هنگام ساخت بتن برای کف پارکینگ باید از پودر ضد سایش یا همان پودر سخت کننده بتن استفاده شود. اگر قصد اجرای کفپوش اپوکسی برای پارکینگ را دارید باید ابتدا کف این مکان را به صورت اصولی و مهندسی شده بتن ریزی کنید.برای اجرای یکدست و بدون درز بتن ریزی کف پارکینگ از دستگاه ماله پروانه ای استفاده می کنند. در صورتیکه عملیات بتن ریزی به صورت کاملا حرفه ای انجام شود حتی دیگر نیازی به سایر متریال ها برای پوشش کف پارکینگ نخواهید داشت و بتن به تنهایی پاسخگوی نیاز شماست. از دیگر مزیت های بتن ریزی پارکینگ سرعت بالای اجرای آن است.سنگ و موزائیک به مرور زمان بر اثر فشار لاستیک خودروها دچار لغ شدگی می شوند در حالیکه بتن پارکینگ به دلیل مقاومت فشاری بالایی که دارد محال است دچار همچین مشکلی شود.

[ ویرا اپوکسی، مطمئن در خرید انواع اپوکسی ]

بتن ریزی پارکینگ

مراحل بتن ریزی پارکینگ

بتن ریزی پارکینگ می تواند در رنگ های مختلف صورت گیرد و همچنین امکان خط کشی روی آن نیز وجود دارد که باعث ایجاد جلوه بصری زیبایی در پارکینگ می شود. بتن ریزی پارکینگ در سه مرحله انجام می شود که عبارتند از:

1 – زیرسازی: این فرآیند به منظور محافظت از تأسیسات پارکینگ نظیر لوله های آب و فاضلاب انجام می شود . به دو روش می توان زیرسازی را انجام داد:
متراکم کردن خاک کف به وسیله کوبیدن و یا پوشاندن تأسیسات با ملات سیمان.

2 – تسطیح: به منظور ترازکردن سطح و تنظیم شیب برای هدایت آب به چاه فاضلاب ، عملیات تسطیح کف پارکینگ صورت می گیرد. در هنگام بتن ریزی پارکینگ اگر تمایل به عدم نفوذ آب داشته باشید باید از ایزوگام یا قیر استفاده کنید.

3 – روسازی یا استفاده از سنگ فرش: روسازی پس از انجام دو مرحله قبل صورت می گیرد. روسازی یا سنگ فرش باید به صورت تراز شده انجام شود و برای جلوگیری از ترک خوردن کف باید از سنگ فرش ضخیم استفاده کرد.

مزایای استفاده از بتن برای پارکینگ

  • ضد لغزش بودن که در تمام شرایط خشک یا مرطوب مانع از سرخوردن وسایل نقلیه می شود.

  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی، انواع روغن ها و آب نمک

  • مناسب برای رسم فلش های جهت دار و علائم راهنمایی برای هدایت خودروها

  • مقاومت بالا در برابر یخ زدگی یا گرمای شدید

بتن ریزی پروژه های صنعتی

بتن ریزی از رایج ترین روش های کف سازی پروژه های صنعتی از جمله سوله است. قبل از بتن ریزی این مراکز باید شرایط دمایی و وزن تجهیزاتی که در سوله قرار دارند بررسی شود. این عمل توسط مهندسین عمران و معماران با تجربه صورت می گیرد.
بتن ریزی کف پروژه های صنعتی در میزان استقامت این سازه ها تأثیر گذار است؛ بنابراین حتما باید توسط متخصصین با دانش و ماهر انجام شود.
در بتن ریزی پروژه های صنعتی از بتن مِگر باید استفاده کرد. این ماده نوعی بتن نازک است که حدود 150 کیلوگرم سیمان در آن استفاده می شود. بتن مِگر کیفیت و مقاومت پایینی دارد ولی مزایای بسیاری برای کف سازی پروژه های صنعتی دارد. از جمله مانع نفوذ سیمان به خاک می شود همچنین قبل از اجرای فونداسیون موجب یکدست شدن کف سوله می شود و در واقع با اجرای بتن مِگر خاک سوله به منظور بتن ریزی آماده می شود.

مراحل بتن ریزی کف پروژه های صنعتی به شرح زیر است:

1 – قبل از هر کاری باید کف پروژه صنعتی را صاف و مسطح نمود و همین طور باید از هر نوع مواد زائد و نخاله پاک سازی شود.
2 – انجام مِگر ریزی که از مراحل اصلی اجرای بتن ریزی صنعتی است.
3 – آرماتوربندی با کمک میلگردهای آهنی که باید دقت شود فاقد زنگ زدگی یا پوسیدگی باشند. این مرحله باید با کمک مهندسین مجرب عمران صورت گیرد چرا که از حساس ترین مراحل بتن ریزی کف پروژه صنعتی محسوب می شود.
4 – مرحله آخر بتن ریزی است که باید به صورت کاملا دقیق انجام شود تا از خوردگی و ایجاد ترک در کف سوله صنعتی جلوگیری شود.
دقت کنید که برای بتن کف پروژه صنعتی حتما از بهترین و با کیفیت ترین مصالح بهره بگیرید. برای این منظور باید به مراکز معتبر و مورد اطمینان مراجعه کنید. برای تراز کردن دقیق کف سوله بهتر است از دوربین لیزری استفاده شود و همچنین برای حصول بهترین نتیجه از بتن ریزی باید از دستگاه ماله پروانه ای کمک گرفت چرا که کیفیت و مقاومت بتن ریزی کف سوله با این روش بسیار بیشتر از بتن ریزی دستی است.

[ ویرا اپوکسی، مطمئن در خرید انواع کف پوش اپوکسی ]

بتن ریزی انبار

بتن ریزی انبار

ویژگی های کفپوش انبار وابسته به موادی است که در آن نگهداری می شود. به عنوان مثال انبار مواد غذایی باید محیطی بهداشتی و آنتی باکتریال باشد، کف انبار مواد شیمیایی و اسیدی باید در برابر این مواد مقاوم باشد ، انبار مواد اشتعال زا باید کفپوشی ضد حریق داشته باشد.
از آنجا که در انبارهای بزرگ صنعتی تردد لیفتراک ها و وسایل نقلیه سنگین وزن و همچنین وجود بار با حجم بالا فشار زیادی به کف وارد می کند؛ بنابراین به منظور بتن ریزی کف انبار باید از روش بتن سخت استفاده شود که مقاومت بسیار بالایی دارد. این ماده به عنوان پوشش سطح بتن معمولی و بالا بردن استقامت آن به کار می رود.
برای تهیه بتن سخت انبار از ترکیب سیمان، سنگ آهن، سیلیسیوم کارباید، مس باره و سیلیس استفاده می شود که با توجه به رنگ بندی ایکه این بتن دارد به جزء انبار در کف مجتمع های اداری و تجاری، پروژه های انبوه سازی، سیلوها و… نیز به کار می رود.

از ویژگی های مهم بتن کف انبار می توان به موارد زیر اشاره کرد

• مقاومت خمشی بالا
• مقاومت بسیار خوب در برابر سایش و فرمایش
• ضد لغزنده
• مقاومت در برابر نفت، بنزین، انواع روغن ها و به طور کلی مواد شیمیایی
• چسبندگی بالا و عدم کنده شدن لایه بتن
• آنتی استاتیک
• ضد یخ زدگی و ضد آتش
• ضد رطوبت و مقاومت در برابر نفوذ آب

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ویرا اپوکسی میباشد. (طراحی سایت و سئو توسط نگاشت وب)