رزین اپوکسی چیست؟
بهتر است بدانید رزین اپوکسی یا رزین مصنوعی از هاردنر و رزین تهیه شده است. ترکیب هاردنر و رزین به شدت چسبناک و غلیظ است و در مجاورت هوا حالت پذیری خود را از دست می دهد. به منظور شکل دهی به این محصول لازم است آن را تا موقعی که نرم است در داخل یکسری قالب های مخصوص بریزید. از ویژگی های این نوع رزین می توان به نفوذ ناپذیری آن در برابر آب اشاره کرد. در واقع این ماده با آب هیچ گونه واکنش شیمیایی برقرار نمی کند. همچنین رزین مصنوعی جهت پخت به کوره نیاز ندارد. بخارهای سمی این نوع رزین نسبت به دیگر محصولات بسیار کم است.
تفاوت میان پایه رزینی و هاردنر چیست؟
هاردنر یک نوع ماده شیمیایی ضد آب و سفت کننده است. این در حالی است که پایه رزینی خود به یک سخت کننده همچون هاردنر نیاز دارد. در واقع پایه رزینی یا جزء Aبرای تشکیل رزین مصنوعی اساس کار محسوب می شود. پایه رزینی خود دارای انواع مختلفی است که از پرکاربردترین آن ها می توان به نوع بیسفنول آ اشاره کرد.
ارائه انواع هاردنرهای اپوکسی توسط مجموعه ویرا
بهتر است بدانید پرکاربردترین سخت کننده های اپوکسی دارای دو نوع هاردنرهای پلی آمین و هاردنرهای پلی آمید هستند. مجموعه ما انواع هاردنرها را با بالاترین کیفیت به مشتریان خود عرضه می کند. همچنین شما می توانید انواع هاردنرهای اپوکسی را با بهترین قیمت از گروه ما خریداری کنید. با انتخاب یک مرکز معتبر از دوام و طول عمر بالای محصولات خریداری شده خود آسوده خیال خواهید بود.
مقایسه هاردنر پلی آمین و رزین اپوکسی
امروزه از هاردنر پلی آمین اغلب برای کفپوش اپوکسی دکوراتیو استفاده می شود. این نوع هاردنرها رقیق هستند و حلالپذیر نمی باشند. همچنین هاردنر پلی آمین از قابلیت اعمال در حجم برخوردار است. از طرفی این نوع هاردنرها بی رنگ هستند. برای ساختن رزین اپوکسی لازم است هاردنر پلی آمین با پایه رزینی به نسبت مشخص ترکیب شود. این مخلوط را ابتدا باید درون یک قالب دلخواه بریزید تا بعد از گذشت مدت زمان خاصی شکل قالب را به خود بگیرد.
رزین اپوکسی دو جزئی در چه مکان هایی کاربرد دارد؟
امروزه رزین اپوکسی به یک محصول پرکاربرد و مفید در اغلب صنایع تبدیل شده است، زیرا یک ماده شیمیایی با خاصیت چسبندگی بالا است. از کاربردهای مهم این نوع رزین می توان به استفاده از آن در مصارف ساختمانی اشاره کرد. در واقع از این ماده برای تقویت و مقاوم سازی ساختمان ها و تعمیرات سازه ای سطوح بتنی استفاده می شود.
از دیگر کاربردهای این نوع رزین استفاده در کفپوش بیمارستانی و مراکز حساس به آلودگی است. همچنین از این محصول به عنوان کفپوش در کارخانجاتی که به مقاومت مکانیکی و شیمیایی نیاز دارند، استفاده می شود. از دیگر کاربردهای این نوع رزین می توان به استفاده از آن در صنایع اشاره کرد. در واحدهای صنعتی قطعات را با استفاده از قلم های تعمیراتی و پلاستیک متال ها تعمیر می کنند.
برای دریافت قیمت انواع رزین های اپوکسی با ویرا اپوکسی تماس بگیرید!
امروزه یکی از دغدغه های خریداران رزین های اپوکسی عدم اطلاع از قیمت این محصول است. با انتخاب گروه حرفه ای ما جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه برای مشتریان وجود ندارد. در واقع کارشناسان و متخصصان ما قیمت تمامی محصولات را با آخرین تغییرات در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهند. برای اطلاع از قیمت این محصولات می توانید با گروه ما تماس بگیرید.
کارشناسان ویرا اپوکسی شما عزیزان را به بهترین شکل در این زمینه راهنمایی می کنند. در واقع شما با اطلاع کامل از قیمت انواع رزین اپوکسی و متناسب با بودجه مالی خود می توانید خرید خود را انجام دهید. همچنین گروه نام ما رزین های اپوکسی را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت به مشتریان خود عرضه می کند. مجموعه ما بهترین همراه و مشاور برای شما عزیزان در زمینه خرید این محصول است.
نحوه خشک شدن اصولی رزین های اپوکسی
بهتر است بدانید رزین های اپوکسی با توجه به کیفیت و نوع آن ها بعد از ۲۴ ساعت خشک می شوند، اما باید بدانید بعد از گذشت این مدت زمان رزین ها به طور کامل خشک نشده اند و به یک هفته زمان برای کامل خشک شدن نیاز دارند. یکی از راه ها برای خشک کردن رزین اپوکسی قرار دادن ظروف رزین و هاردنر حداکثر تا ده دقیقه در یک ظرف آب گرم است. افزایش دمای محیط کاری نیز از دیگر روش های خشک کردن رزین اپوکسی به شمار می آید. با این کار هاردنر و رزین مصنوعی از دمای محیط تأثیر می گیرند و به سرعت خشک می شوند. کمترین مقدار دما برای این کار معادل 20 درجه سانتی گراد است.