مشخصات فنی کفپوش اپوکسی پلی آمید
موادی که بر پایه اپوکسی و رزین تهیه می شوند، به یکی از محبوب ترین متریال ها برای رنگ و کفپوش تبدیل شده اند. خواص پلیمری خاص اپوکسی سبب زیبایی در عین دوام بالا در این مواد می شوند و به همین دلیل امروزه میبینیم که در کاربردهای متعدد و متنوعی از کفپوش ها و رنگ های اپوکسی استفاده می شود. کفپوش اپوکسی پلی آمید و به طور کلی رنگ های رویه اپوکسی پلی آمید سیستم های رزینی دو جزئی هستند. چگالی کفپوش اپوکسی پلی آمید 27.1 گرم بر سانتی متر مکعب بوده و اجزا آن به نسبت 1/5 ترکیب شده اند. به نحوی که درصد جامد حجمی در آن 58 درصد است. این نوع رزین ها 8 ساعت زمان می برد تا به ژل تبدیل شوند و پس از آن در مدت زمان های 2 و 8 ساعته به ترتیب به مراحل خشک شدن سطحی و عمقی می رسند. سپس 7 روز لازم است تا به صورت کامل خشک شوند. یکی از مزایای کفپوش اپوکسی پلی آمید محدودیت نداشتن در فام است. به همین ترتیب شما می توانید این کفپوش و رنگ های رویه را در تنوع رنگی بالایی استفاده کنید.
ویرا اپوکسی مجری تخصصی انواع کفپوش اپوکسی پلی آمید
کفپوش ها و رزین های رویه ای، از جمله کفپوش اپوکسی پلی آمید، علی رغم همه ویژگی های خارق العاده ای که دارند، باید به درستی نصب و اجرا شوند تا به این ترتیب ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آن حفظ شده و علاوه بر زیبایی، دوام و مقاومت کافی را نیز داشته باشند.
نصب و اجرای کفپوش اپوکسی پلی آمید نیازمند تجربه و تخصص کافی در این زمینه است. علاوه بر مراحل تهیه و ترکیب رزین ها و کفپوش های رزینی، نصب و اجرای آن ها نیز باید با دقت و ظرافت کافی انجام شود تا نتیجه به بهترین شکل و نزدیکترین حالت به انتظار مجری طرح رقم بخورد.
ویرا اپوکسی مجموعه ای است که با بهره مند شدن از علم و فناوری روز دنیا در زمینه کفپوش های اپوکسی و دارا بودن تجربه چندین ساله در زمینه اجرای این کفپوش ها می تواند بهترین انتخاب شما باشد.
تفاوت میان اپوکسی پلی آمین و پلی آمید
اپوکسی خود به تنهایی یک نوع رزین است که از گروه های عاملی شیمیایی اپوکسی تشکیل شده است و به خودی خود مقاومت چندانی ندارد. ویژگی اصلی رزین اپوکسی ترموست بودن آن است. به منظور افزایش مقاومت این ماده، به آن موادی تحت عنوان سخت کننده یا هاردنر اضافه می شود.
هاردنر ها عموما موادی پلیمری هستند که زیرواحد هایی تکرار شونده تشکیل می شوند. مواد پلیمری به علت ساختار یکپارچه ای که دارند، ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاصی دارند که از جمله آن ها می توان به مقاومت بالا در برابر تنش ها و کشش ها اشاره کرد.
پلی آمید و پلی آمین دو نمونه از پر استفاده ترین هاردنر های پلیمری هستند که تفاوت اصلی آن ها ناشی از تفاوت ساختار شیمیایی آمینی و آمیدی (ترکیب آمین و اسید) آن هاست. کفپوش اپوکسی پلی آمید نفوذپذیری کمتر و مقاومت بیشتری دارد و قابل استفاده در شرایطی متناسب با این ویزگی ها، نظیر کفپوش هایی که در مجاورت گاز قرار می گیرند، است.
میانی کفپوش اپوکسی چیست؟
کفپوش اپوکسی از سه لایه تشکیل می شود. به لایه وسط لایه میانی یا همان میانی کفپوش اپوکسی می گویند. این لایه ممکن است در چند مرحله اجرا شود. وظیفه این لایه ایجاد مقاومت مکانیکی و فشاری کفپوش است.
آیا کفپوش اپوکسی پلی آمید در فضای باز کاربرد دارد؟
کفپوش اپوکسی پلی آمید کیفیت و مقاومت بسیار بالایی دارد و به علت نفوذناپذیری و دوام بالای سخت کننده پلی آمیدی خود، قادر است در کاربری های متنوعی از جمله فضای باز استفاده شود. عواملی که در فضای باز وجود دارند، نظیر تابش نور خورشید، بارش برف و باران، وزش باد و گازهای هوا (که نزدیک به 80 درصد آن ها را نیتروژن تشکیل می دهد)، تاثیری در سلامت و دوام کفپوش اپوکسی پلی آمید نداشته و به همین دلیل می توان از این نوع کفپوش در کاربری های فضای باز نیز استفاده کرد.
استفاده ی زیاد از روکش اپوکسی در فضای باز و روف گاردن
کفپوش اپوکسی پلی آمید و به صورت کلی روکش ها و رنگ های رویه ای بر پایه اپوکسی، مقاومت قابل توجه نسبت به عوامل محیطی دارند. به همین دلیل از این روکش ها در فضای باز و فضاهایی نظیر روف گاردن ها به عنوان یکی از انتخاب های ثابت و تقریبا همیشگی استفاده می شود.
رنگبندی متنوع کفپوش اپوکسی روف گاردن و پلی آمید
کفپوش اپوکسی پلی آمید و روف گاردن محدودیتی در فام ندارند. این مزیت به این معناست که از فام ها و رنگ های مختلف و متنوعی می توان در ترکیب رزین آن ها استفاده کرد. به همین جهت می توان کفپوش اپوکسی پلی آمید را در فضاهای باز و روف گاردن ها در رنگ های مختلف و متناسب با سلیقه مجری یا مشتری اجرا کرد.